Bilje iz vlastitog uzgoja

Kao fitoaromaterapeutkinji kvalitetno bilje mi je jako bitno te znajući odakle je njegovo podrijetlo i da je organski  uzgojeno.

Zbog tog razloga počela sam sama uzgajati bilje koje uspijeva u našem podneblju, pazeći da pH zemlje odgovara toj biljci te da bi dobila zdrav i bogat urod.

Učila sam na svojim greškama bilo je i neuspjeha ali naučila sam jako puno! Danas sa zadovoljstvom mogu reći da uzgajam, destiliram, radim tinkture i macerate isključivo od svojih biljaka!

Zabavno je i korisno i za tijelo i za duh provesti koji sat u prirodi i povezujući se sa njom. Danas smo tu povezanost nažalost izgubili u trci za poslom, obavezama i današnjim načinom života! Ovakav pristup mi je omogućio da cijenim i poštujem prirodu još više.

Žaklina Stroligo
Fitoaromaterapeut

3 misli o “Bilje iz vlastitog uzgoja

 1. Koristim vaše proizvode i vrlo sam zadovoljna. Nema ljepšega nego znati da svojoj koži i tijelu pružaš nešto tako prirodno kao što su vaši proizvodi..Nastavite tako!!!

 2. Probala sam Vaše Čarobno ulje i stvarno je Carobno:-)nakon sto sam ga dobila uz Ljepotu i zdravlje odlucila sam ga isprobati nakon tuširanja i savršeno je. Koza je sjajna i mekana poput svile ali nije masna i ne treba mi parfem jer mirisi genijalno😀Bravo i hvala

 3. Započeo je i moj godišnji odmor uz koji se uvijek veže kupovina časopisa zanimljivog štiva i mazanje raznim kremicama. Odabrala sam kao i uvijek časopis Ljepota i zdravlje uz koji se na moje oduševljenje poklanja i čarobno ulje za tijelo s potpisom Žakline Stroligo. Može li bolje? 🙂
  Na prvu sam pomislila: “Super, još jedno ulje u nizu… Međutim!

  Čim sam u ruke uzela simpatičnu bocu na njoj sam odmah uočila natpis ORGANIC što je znak da se radi o prirodnoj kozmetici koja se temelji na finim prirodnim uljima. Kada sam kapnula ulje na kožu zamirisao je ružmarin – biljka mirisnih tonova koja podsjeća na ljeto i more. Modri cvjetovi koji rastu na grmolikoj biljci otpornoj na sve vremenske uvjete idealan su spoj nježnosti i snage.

  Drugi miris koji je preplavio moja osjetila bio je kokos, a o njegovim čarobnim i ljekovitim svojstvima ne treba puno pisati. Uz navedeno ovo čarobno ulje se sastoji od ukupno 9 biljnih ulja, 4 vrste prirodno proizvedenih maslaca te mješavine eteričnih ulja na bazi hladno prešanog maslinovog ulja. WOW!

  Kako je ulje obogaćeno beta karotenom svaki dan sam ga nosila na plažu za što brže i ravnomjernije tamnjenje kože, te za hidrataciju moje kose koju su sunce i sol već malo oštetili i iscrpili – spas u zadnji čas! 🙂

  Koža je na dodir svilenkasta i baršunasta, ulje se brzo upija, ne ostavlja masne tragove na odjeći, miriše poput parfema i što je najvažnije ulje je nastalo iz prirodnog uzgoja uz puno truda i ljubavi. Nepotrebno je dodatno pisati koliko sam oduševljena i ugodno iznenađena ovim uljem. Sve pohvale!

Odgovori